Hunzeloop Wandeltocht

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inschrijven

Als u niet wilt wachten bij het inschrijven dan kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om voor in te schrijven. Dat kan heel gemakkelijk door op de inschrijven button te klikken.

U ontvangt dan uw deelname ticket die u bij de start kunt laten scannen zodat we weten dat u zich daadwerkelijk op de route bevindt. Om dezelfde reden dient u zich ook af te melden zodat we weten dat u bent gefinisht. Dit i.v.m. uw eigen veiligheid bij onverhoopte calamiteiten en blessures.

 

 

Voorinschrijving

De kosten voor de voorinschrijving bedragen € 6,-.

Begunstigers van Het Drentse Landschap krijgen op het inschrijfgeld € 1,- korting. Dit geldt ook voor leden van de KWBN. U dient dit op te geven bij uw inschrijving.

 

l

Daginschrijving

De kosten voor deelname bedragen € 6,- U kiest zelf of u wel of niet een medaille wilt, dit is niet bij de prijs inbegrepen.

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.

Begunstigers van Het Drentse Landschap krijgen op het inschrijfgeld € 1,- korting. Dit geldt ook voor leden van de KWBN. U dient duidelijk aan te geven op het inschrijfformulier dat u begunstiger of lid bent van één van beide organisaties.

 

l

Start- finish locatie + Parkeren

De start van de Hunzeloop is vanaf Het Achterom in Zuidlaren. De lommerrijke brink waar jaarlijks de oudste paardenmarkt van Europa wordt gehouden. De route naar de start en het parkeerterrein is duidelijk met borden aangegeven.

Parkeren is mogelijk op de Brink. Volg bij binnenkomst van Zuidlaren de Borden ” P Hunzeloop” en aanwijzingen van de verkeersregelaars.

 

Start- en finishtijden

Om te voorkomen dat het te druk wordt op de routes en bij de rustposten hanteren we de volgende starttijden:

25 km van 08.00 tot 10.00 uur
20 km van 08.00 tot 10.00 uur
15 km van 10.00 tot 11.30 uur
10 en 5 km 11.30 tot 14.00 uur

Het startbureau sluit om 17.00 uur dan wordt iedereen geacht binnen te zijn en zich te hebben afgemeld.

 

Rustposten

Onderweg zijn voldoende rustposten waar u een natje en een droogje kunt krijgen. Ook zijn daar voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.  Desondanks raden we u aan bij (extreme) hitte ook zelf water mee te nemen voor onderweg.

 

DOE OOK MEE!

Wandel mee en geniet van de prachtige natuurgebieden én de gezelligheid. Misschien ziet u zelfs onderweg nog een bever, lepelaar of zeearend.