Blijf gezond!

Beste wandelaar,

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de voorbereiding voor de Hunzeloopwandeltocht op 19 september aanstaande. 

Zoals bekend mogen er tot 1 september geen grootschalige evenementen georganiseerd worden. De Hunzeloopwandeltocht staat weliswaar na die datum gepland maar er is nog niets bekend over versoepeling van maatregelen en voorschriften die van toepassing zijn op een grootschalig (wandel)evenement in de anderhalvemeter-samenleving. 

De afgelopen periode hebben we eventuele scenario’s omtrent het aanpassen van de Hunzeloopwandeltocht 2020 uitvoerig met elkaar besproken en afgewogen. Met het oog op de huidige situatie, onduidelijkheden over maatregelen en voorschriften maar bovenal de gezondheid van de wandelaars en onze vrijwilligers, hebben we besloten om de Hunzeloopwandeltocht op 19 september 2020 niet door te laten gaan. 

Wij rekenen op uw begrip voor dit besluit. Onze dank gaat uit naar iedereen die voornemens was om dit jaar mee te doen en naar degenen die al volop bezig waren met de organisatie van de 2020-editie. Wij hopen dat iedereen in 2021 weer van de partij zal zijn. 

Blijf wandelen en genieten van de natuur met inachtneming van de RIVM-voorschriften en blijf gezond! Graag tot ziens op 18 september 2021.

Sportieve groet,
Werkgroep Hunzeloop